torsdag 25. november 2010

Herlige, svinkalde førjulstidJeg fikk faktisk nesten sjokk da jeg pakket ut posen med mose - der kom VERDENS STØRST VEPS ut :/

Heldigvis var den så forvirret så jeg fikk bykset den inn igjen i posen og kasta alt ut på veranda, da fløyg den sin veg - UPS, i over 10 MINUSGRADER :(

STAKKARS - tror kanskje den frys ihjel....
(bare den ikke har ynglet i mosen min, hihihi - da blir sviblene bestøvet av vepsebarn - eller, kanskje ikke helt)Tuuusen takk for alle kjempekoselige hjertegode kommentarer dere har lagt igjen hos meg!
Det er så herlig å lese hva dere alle har å si, virkelig oppmuntrende - uansett dagsform - så gir det skikkelige pluss i "gledesbanken"
Og hjertelig velkommen til ny følger, håper du vil like deg her :o)Fikk dyttet på litt av mosen (etter at vepsen forlot redet), nøtter og kongler i svibelfatet.
Liker fatet veldig godt, håper disse lever til jeg er hjemme igjen om en uke!

Ellers er det full fyr i peisen, svinkaldt ute og brente mandler på kjøkkenet, pluss et BRENT HULL i en pekefinger! Til skrekk-og-advarsel.

Imorgen er det planleggingsdag i skolen, da er det BESTEMOR-DAG :o)
Smånissene kommer hit for å bake LUSSEBOLLER
det gleder vi oss til.

Ha en super fredag!

4 kommentarer:

 1. En veps?? Den må ha ligget i dvale inne i mosen den da? Stakkars kryp - den må da ha fått sjokk.

  Men fatet ditt ble lekkert og veldig julete. Det holder da sikkert en uke? Kos deg masse og blås på fingeren din fra meg. ;)

  SvarSlett
 2. Hei og hopp!!!
  Kalenderen har jeg laget selv ja. En hobbyplate som har blir skøri til på frihånd. Frest kanter. Engelen er en serviet festet med decoupagelim. Malt rundt. Og treknapper med nr på. Og vips.... He, he.... brukte utrolig lang tid på den, så tror ikke det blir fler.....

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 3. Kjempe flott fat. Har så lyst til å lage jeg også, men rekker ikke alt gett..... Brente mandler så digg ut! Hvordan gjør man det? Oppskrift?

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 4. Så kjempekoselig og stemningsfullt! Du er godt igang du og:)
  Julestjernene er kjøp på Åhlens.
  Så ønsker jeg deg en fin tur til Marbella:D

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for kommentaren din :o)
Har du ikke egen blogg markerer du bare for "anonym"