søndag 27. mars 2011

Innevær i Tromsø


Når det stormer som verst er det godt inne, hekle dukkeklær er et arbeide jeg kan gjøre når jeg bare vil være LAT :o)

Blir jo ganske mye fint av å være LAT faktisk!

Her i Tromsø har vi som sakt hatt et forferdelig UVÆR, mens resten av landet holder på å forberede seg til VÅREN, snør vi ned.Kunne ikke se mye ut av vinduene i uken som gikk, og siden har det bare SNØDD og SNØDD og.....

..nesten så vi begynner å bli LITT LEI av været, hoho!!

Men DA er det godt at taket er TETT og at jeg tross alt bor i NORGE, slik at huset mitt kan få stå i ro - mens jeg HEKLER!!
Men vet dere hva??

Det er greit om det SLUTTER å snø nå

Spaden er nesten utslitt, og jeg gror snart fast i vinterdressen!

Ønsker alle en superfin uke
:o)

8 kommentarer:

 1. Å bo i nord er slett ikke for pyser. Her våknet vi til snø i dag, men den er regnet bort. Likevel er været megagrått, så jeg foretrekker faktisk også å være lat. Får si som du: Det blir mye fint av det.

  Leste for en liten stund siden at beboere enkelte steder i Trømsø evakueres pga rasfare. Går ut fra at du får være i fred.

  Nydelig dukkekjole du har heklet.

  Klem

  SvarSlett
 2. tenker på dere der oppe i nord. godt at det var forrige helg vi var der. Da hadde vi alt fra sol, snø og mye vind. Men en trivelig tur. Vi fikk med oss det meste. Vi kom oss inn på Aunegården til slutt. Det var mange andre som var der osgå.
  Her snør det også om det kan være til en trøst. Fikk melding fra datteren min i Moss, de har vært på årets første sykkeltur. Litt forskjell på dette landet vårt.

  Kjolen du har heklet var kjmpefin

  Astrid

  SvarSlett
 3. Ja, vet du at jeg flytter om dette fortsetter! Takk og lov at jeg har snille naboer som synes synd på meg når husbonden er borte, så de hadde måket oppkjørselen min i dag, gjett om jeg ble glad!
  Nydelige dukkeklær du hadde laget. Jeg bruker tida inne til å rydde og vaske, greit å gjøre det med husbonden unn vai :)

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 4. Huff ja, no får det snart være nok!! Det må vel være lenge siden vi har opplevd maken til snyvær over så mange dager, -eller har jeg bare fortrengt det?
  Men så sant, det er godt vi har gode hus og noe å sysle med innendørs mens vinteren raser fra seg:)
  Søte dukkeklær du har laget! Her går det i påskekyllinger.

  SvarSlett
 5. Til info: Har avbestilt varslet sne resten av uka, fikk problemer med lagring, og iflg siste varsel på YR.no ble bestillinga omgjort fra 9dg sne til bare 5, dermed skulle den være grei:-) Bestilling gjerlder fra mandag morra... Klem og atter klem

  SvarSlett
 6. Så nydelig dukkeklær. flink du er:)
  Ja jeg er så inderlig enig med deg, det gjør virkelig ingenting at det slutter å sne nå og blir litt våre her oppe i nord også.

  ha en finfin dag:)
  klem<3

  SvarSlett
 7. Lenge leve latskapen, sier jeg bare :-D Jeg er enig med deg - det kan godt slutte å snø nå....

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 8. Koselige resultater av ei innesnødd helg.
  Dukkeklær er vel bestandig koselige gaver å å,,,,og å gi.
  Men jeg skjønner godt du er dritt lei snø og vinter nå,,,,her begynner det å hjelpe vi har hatt sol og varme grader i dag....men det ligger fortsatt snø på terassen,,,,som jeg i min utålmodigeht måtte snu og hakke på i dag,,,,
  Vi snakkes.
  Anne

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for kommentaren din :o)
Har du ikke egen blogg markerer du bare for "anonym"