søndag 13. mars 2011

Jippiii :o)


Er bare SÅ glad - endelig har jeg tatt tak i noe som jeg skulle gjort i årevis:
RYDDET i BODEN
Fysøren så mye rart jeg fant der da!


Bildene til høyre er FØR jeg startet, var slik at jeg måtte rygge ut når jeg først kom inn, og ikke mulig å finne NOE!!
Sønnen og svigerdattera skal bytte kjøkkeninnredning, jeg var rask til å få overta den gamle.
Tømte boden, kasta ut en gammel veggseksjon som sto der og fikk skrudd opp overskapene på veggen, bildene til venstre!Nå er det litt SYSTEM i rotet, hobbysaker og sesongsaker til oppbevaring er nå under kontroll :o)
Permene med gamle mønster står pent og pyntelig, godteribokser med hobbysaker som kongler, mose, tørket frukt, ol.
En venninne tipset om disse fine godteriboksene som butikkene kaster når de er tomme: helt blanke og høyere enn isboksene, gir full oversikt over innholdet!Dere kan ikke tenke dere alt jeg FANT der inne når jeg tømte rommet:

halve skogen, og nesten HELE fjæra lå der inne i skuffer og kasser! Samlet over flere sommrer, for omtrent HUNDRE år siden, hihi!

En tom sigarkasse i træ fra Cuba, det er maaaange år siden jeg var der, men syntes nok at kassen var søt, så her ligger den: Romeo y Julieta!Dere vet at barna mine er voksne og forlengst har egne  familier!!
Likevel dere, SE HER - hva har ikke mamma hatt liggende i sine gjømmer i nesten en MANNSALDER:

Trolldeigfigurene etter de søte små barna (som nå er nesten ELDRE enn meg selv, virker det som iblandt iallefall :)
Steintrollene de laget, og musene (som jeg selv sydde i samme tidsperiode)

Husker den tiden jeg ville begynne å strikke, likte så godt de hjemmestrikkede nissefamiliene, så jeg startet med nissemor!
Ja, dere ser hvor langt jeg kom med den familien, hoho!! Hun sitter nå der uten både øyne og klær, og ikke minst UTEN familie!

Men bedre sent enn aldri, kanskje hun blir ferdig en dag, plutselig! Ser ikke helt for meg at hun noen gang vil få den familien, da....

Resten av overskapene ble satt opp i sokkelleiligheten. Der var lite skap og er litt liten plass, så de ble hengt opp over sengen på soverommet!
Alle ble superfornøyd!

Oppvaskbenken skal til campen og bli UTE-kjøkken!

Skal komme tilbake om etpar dager med resultatet av luespørsmålet.
Det er også så himla lenge siden jeg har hatt bloggerunde hos dere - savner virkelig å gå *på besøk* til dere - så DET skal jeg bruke morgendagen til, GLEDER meg :)

Ønsker Carina med bloggen Ministar så hjertelig velkommen, håper du vil trives her hos meg! 

Nu er det kvelden, god natt til alle dere der ute!

:o)

6 kommentarer:

 1. Så flink du har vært !
  Du har jo gjort en kjempejobb.
  Men jeg har savna ditt blide åsyn .......

  Klem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 2. Du kunne ikke tenke deg å ta en liten tur hit og rydde i garasjen også da - mens du er i farta, mener jeg? Det er DHs garasje og der finner man garanter ikke annet en rot og rask. (sukk og stønn og bær)

  Er det ikke rart det der med unger og alder? Når ble de så gamle? Fatter det ikke. Men jeg har faktisk babytøy liggende enda jeg - enda Bsarnet er over 30. Hm. Nå skal jeg køye. Ha en fin dag i morgen.

  SvarSlett
 3. Så deilig å få ryddet opp, skulle gjerne ha fått tid til å ta boden min, men har så mye annet som venter...
  Ja, det var skikkelig moro å treffe på deg, jeg måtte lage et eget blogginnlegg om det, hehe!
  Jeg kjøpte bare et kort hos Bryggejentene denne gangen, men de har altså så mye fint! Tror de tar inn tallerkenhylla på bestilling, jeg la ikke merke til om de hadde den enda...

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 4. Jøss - det kreves masse pågangsmot og vilje til å begynne med ryddeprosjekt i boder med innhold av typen "baremåhaogtavarepåting" - og faren for at en ender opp med at arbeidsbordet er fyllt med alle tingene som bare mangler bittelitt før det er ferdig og kan gies bort (til de som likte 80 tallets stil) er relativt stor. Lykke til - og la oss håpe at skapplassen rekker C",)
  Super uke til deg
  Bente

  SvarSlett
 5. Det må jeg si, du har vært flink! En kjempejobb, og så deilig når det er gjort.
  Det er som å se mine gjømmer, trodde nesten du hadde vært hos meg:o) Har en mani jeg også å samle på ting, får kanskje bruk for en gang. slik er det med oss kreative.
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 6. Du har virkelig fått ånden over deg ser jeg:) Men duverden så godt det er få få kastet skit og lort som man har samlet på i en mannsalder (kjenner meg godt igjen der), og ikke minst deilig å få oversikt og orden i "sysakene" sine. Godt jobba:))

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for kommentaren din :o)
Har du ikke egen blogg markerer du bare for "anonym"