tirsdag 29. desember 2009

Prøve og feile - igjen....

Håper bare det ikke er mulig å gjøre for mange - eller for grove - feil her inne på bloggsidene! Er fortsatt litt engstelig for det, håper dere gjør meg oppmerksom på om det er noe spesielt :-)
Har brukt masse tid nu på å legge meg til som FØLGER på ettpar flotte blogger jeg fant i bloggen til     Berit T, krysser bare fingrene for at alt gikk rett for seg og at jeg ikke har rotet det til for noen!

Blir jo nesten lettere "nervøs i nervene" av å holde på med det her, hahaha - men så er det jo veldig gøy å forsøke og finne ut av alt dette nye også - så jeg kan ikke slutte heller, må bare prøve meg frem. Skulle gjerne finne ut hvordan jeg kan legge til diverse "dingser" på siden min, f.eks. koblinger (linker) til andre steder og hvordan man utformer koblingene så pent som "ALLE" kan :) Men trøster meg med at alt kan ikke læres på en gang - håper jeg lærer etterhvert.

= ^.^ =

Tenker jeg legger opp et bilde av juleduken min, som er applikert og quiltet. Ettersom jeg selger mønstrer fra eget design til sybutikker og nettbutikker, har jeg endel modeller etter hvert mønster som jeg selger, men denne løperen måtte jeg sy flere av - til en mann - som ville ha 3 stykker! Det er morsomt å oppleve at andre liker det man gjør :o)3 kommentarer:

 1. Dette går så fint så!
  For en nydelig duk, du er da bra dyktig.

  Når du går inn på tilpass, oppe har jeg det, ved siden der det står logg på, der er det mange ting som du kan legge til på sisen din på sidefeltet. Bloggliste, feks, trykke på den og merke på ruten blogger jeg følger så kommer de opp og du legger de til.
  Bildet med treet der kan du legge til bilder.
  Slik kan du fortsette nedover å se hva du vil ha med deg. Et steg om gangen så går går det så bra så.Lykke til videre.

  SvarSlett
 2. Hei Anne,,,,her kan du ikke få gjort så mange feil,,,,,de aller fleste av oss her inne er selvlærte og ganske så stolte av det.
  Jeg er så absolutt ingen data ekspert,,,,har bare knota meg til og lært litt etter hvert.
  Så lykke til,,,,du har jo startet veldig bra.
  Bare spør om det er noe du lurer på, så skl jeg svare om jeg kan.
  Lykke til.
  Vi "snakkes"
  Ha en fin romjul videre.
  Anne

  SvarSlett
 3. Åh, så snille dere er!! Takker såååå masser, deilig at det er noen der ute jeg kan spørre. Harr flere spørsmål, men prøver litt selv først.

  Roper når jeg blir lei av å knote!!
  Klems!

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for kommentaren din :o)
Har du ikke egen blogg markerer du bare for "anonym"