søndag 3. januar 2010

Ny layout

Viser først noen av mine hjemmelagde vesker.
En god grunn til å bytte layout, ser jeg!
=^.^=
Måtte bytte layout fordi den jeg hadde fra før var for smal til å legge småbilder ved siden av hverandre, noe jeg synes kan være veldig kjekt å få til. Det var ikke mange maler å velge
mellom av disse som er mer "strechet" , så jeg endte opp med den av dem jeg syntes var penest! Helst ville jeg hatt sideelementene på høyre side, men det gikk ikke her.
Har styrt så utrulig mye for å få til det med de bildene, og prøvd med plantebilder der enkelte av synlige årsaker helst ikke burde sett dagens lys. Fikk ikke taket på det, før Anne i anneskreative mente layouten min var for smal.
Hahaha, da jeg testet en større mal - bare spratt bildene på plass!! Yesss!! Da hadde jeg egentlig gjort alt rett - det bare ble galt!
Hun er jo helt utrolig - tenk å bare se det da!!
Så da jeg endelig fant en layout jeg syntes var OK - (den opprinnelige med sine duse farger ville jeg helst hatt, mulig at jeg bytter tilbake endag likevel) - ser jeg nu at jeg jammen har samme som Anne har selv! Egentlig synes jeg ikke det var så veldig godt utvalg av layouter her inne. Skulle gjerne kunne laget min egen - men det er nok laaaangt ute i det blå.
=^.^=

2 kommentarer:

 1. Ja der var det kommet på plass. Skulle til å si at det var for smalt , men så hadde Anne sagt det. Og den du har fått nå var den jeg begynte med :o)
  Det var noen flotte vesker du har laget. Jeg har også drevet med skinnarbeid, men i mye kraftigere skinnmatriale, sluttet for det var så tungt for hendene å stikke hull og sy, men kjekt var det. Kanskje jeg må finne på noe å få brukt opp noe skinn som ligger. Har noen ideer om det, så godt at det er nytt år og nye muligheter.

  Og alle maleprosjektene du har holdt på med. Skulle tro vi hadde jobbet sammen, for det var helt merkelig å se, så mange ting vi har felles.

  Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha, Berit. Det var veldig hyggelig å høre:-)
  Ja, jeg har lagt merke til det jeg også når jeg var i bloggen din, vi har mange fellestrekk - og det synes jeg er kjempeflott - virkelig morsomt!
  Skulle gjerne fått brukt opp litt av alt skinn jeg også, men det er som du sier ikke bare enkelt å sy i det - selv om det er tynt og fint. Kraftig skinn - ja det må være en prøvelse....

  SvarSlett

Jeg blir kjempeglad for kommentaren din :o)
Har du ikke egen blogg markerer du bare for "anonym"